siapa kita tnpa mereka...thnx!!

Monday, April 11, 2011

jutaan penghargaan buat para pendidik kta yg telah bertungkus lumus dn berkorban tok m'capai kjayaan yg kte dpt skrg...well...spt yg kte nmpk skrg...sume usaha kte dn ckgu2 berbalas akhirnye...tnpe mereka,siapalah kte...
 thank you teacher,terima kasih guru,syukran ustaz ustazah...
it is not so much what is poured into student, but what is planted by the TEACHER that really count!!

here is something about them that we should always remember n appreciate 4 eternity!!



bonda kami yg tercinta!!
teacher maimunah...yg sntiasa sabar dgn karenah kami....
- ustaz mustafa kamal
 setiap hari rabu akan berkumandanglah suara beliau...koko...
-ustaz kamilen....
kami sentiasa menantikan ucapan dari beliau yg sangat
bersemangat dan bermanfaat..

 
BAHASA MELAYU!! 
  ckgu ruwaidah,ckgu solehah,ckgu fauziah dan ust kamisan ...
guru2 ini tidak pernah berputus asa demi memperkasakan bahasa melayu (skemanya ayt..heh)..subjek yg sgt relaks dan tidak membebankan..terima kasih buat ckgu2~
klas 5JA beruntung mndpt guru yg sntiasa berkaliber..(:

 ENGLISH!!
teacher aida,teacher aziah,teacher atikah,sir izzudin n sir zamri..
we've been separated by 4 set...we really ENJOYED having these awesome teachers!!
thanks a lot...hopefully we can speak in English better right now especially in interview and in the future!..insyaAllah.. 



helps us a lot in English workshop!


BAHASA ARAB

 ustaz faradin!
satu2nya ustaz bahasa arab kami...sangat2 memahami dan memudahkn pembelajaran kami...
 أنا أحب اللغة العربية.....stiap hari rabu,berkumpullah kami di bilik apd yg sntiasa ber-aircond dn berbau stokin..haha..tp ust skrg dh berpindah ke sekolah lain..isk3..naseb baik smpt mengajar kami..syukran ustz!

SEJARAH!!
ckgu azarina....
 sgtla respect ckgu ni krn ketabahan dan kesabaran beliau dlm melayan karenah kami 1 batch..fuh,6 klas tu nk kena ajr..,mmg kuat la ingatan ckgu!!time kasih ckgu!

MATHEMATICS!

ckgu fatimah..ckgu hamizan dn ckgu rosila..
thanks ckgu sbb xpnt2 mengajar kami MENGIRA..hhehe...u taught us that MATH is fun!!





ADDITIONAL MATHEMATICS!
 ust tolhah dan ckgu fatimah!
 subjek yg agk mencabar bagi kami...ckgu2 sntiasa memberi sokongan dn bimbingan!!stiap malam isnin,klas2 klinikal akn dibuat...smgt3!dn group bersame mentor2...sgt membantu...terima kasih ckgu!!





 PHYSIC!!


 cikgu anis dan cikgu azlina...
stiap malam isnin...kami 1 batch akan bertenggek di dpn lab physic dgn gelap gelita xberlampu..semua gara2 excited terlebih nak belajar...hehe...krn guru2 nya juga excited nk ajr kami..hehe...terima kasih ckgu...sehati sejiwa pon kami xkn lupekan..!!




 CHEMISTRY!!

ckgu kairulafdzar dan ckgu marlina...
subjek yg plng bersmgt!! beruntung kami krn dpt ckgu2 yg sntiase bersedia mncurahkan ilmu kpd kami dgn bersungguh2...walaupun ckgu kairul afdzar sakit,tp beliau masih dtg ke sekolah semata2 utk mengajar kami...ckgu marlina juga sggup mengorbankn masanya utk mengajar kami tidak kira siang atau malam..TERIMA KASIH ckgu2!!




BIOLOGY!!

ckgu siti rohani,ckgu sakinah dan cikgu khairul kamariah..
biologos...sketsa biology,kngn paling manis kami bersame ckgu2 bio...dan pameran di masjid selame semggu..hehe...sweet2 je ckgu kami..hehe..thanks a lot 4 all of your effort!*highlight yg ckgu bg kami akn smpan!hoho


PEND ISLAM  & PEND SYARIAH ISLAMIAH!

ustzh khadijah dan ustzh nurrahila
setiap hari khamis,ramai pelajar f5 akn berpuasa gara2 ada kelas FAJAR..hehe..*yeke?..pukul 7.00 pg akn terpacakla kami di sekolah dgn muka yg mamai.=p.alhamdulillah,masa yg ada kami gunakan utk hafal 'OPEN UR EYES", grouping,soal jwb, n mcm2 lagi yg ustzh sediakan utk kami..terima kasih ustzh!!we gonna miss u so much!


PEND AL-QURAN SUNNAH

ustzh IZZAN dan ustzh HASIMAH
bg sains agama,kami sntiasa mengadakan kelas SENJA..subjek ini yg plng kerap kami mengadakan kelas bersama terutama di masjid..berkat cket..hehe..terima kasih ustzh krn sudi meluangkan masa bersama kami ptg2..*gmbr ustzh izzan,xjmpe,pnt carik kt sume tmpt..huhu..maaf!!

ustzh hasimah...

LK & TK

ckgu asniza
tok klas yg ambil LK n TK jela yg dpt ckgu as..DS..one and only..hoho..smntara klas aliran sains sibuk dgn biology,mrk2 ini akn pergi ke bilik LK yg sntiasa sejuk  mcm kt oversea..haha..ckgu as sgtla baik dan lemah lembut je orgnye..everyone loves her!kn DS?hehe..

SWEETEST TEACHER!


 KAUNSELOR!!

ckgu adawiyah, ckgu rusaimah, ckgu shahnol..
ckgu2 inilah yg m'bimbing kami dari mula hgga sekolah dah tamat pown kami masih memerlukan mereka..
ckgu2 sntiasa menyediakan program utk persediaan kami di dunia luar dan mnghadapi peperiksaan..sgt2la berguna dan bermanfaat buat kami...thanks a lot 4 guiding and keep supporting us!!



yg plng xdilupa,stiap kali kelas anjal...sume org menantikan mknn FREE dr ckgu2..hahaha...
2 jela stkt nih....sekadar kenangan bersama guru2 yg dh byk ajr kta dan bersabar dgn kta selama nih..bersyukur sgt3 diberi peluang untuk berkongsi ilmu bersama guru2 yg HEBAT dn rakan2 yg best!!

P/S:kalau ad ppe nak tmbh,gtw ak!

9 comments:

  1. terima kasih cikgu cikgu!!!!!!!!!!

  1. . said...:

    saayaang cikgu. hehe

  1. rndu la time berhimpit2 kat dewan bile ade bengkel~ha3.TENGS cekgu kuh!

  1. rndu la time berhimpit2 kat dewan bile ade bengkel~ha3.TENGS cekgu kuh!

  1. ufAz said...:

    tw xpe...sempit2 pon best gk uh...huhu..smpai kt lab physic dok ats meja..haha

  1. besnye skola..kan? kan?
    baik korg setuju ngan aku

  1. hMn :) said...:

    aku setuju ngan kau mine !
    huhuuu ~
    sebak plak bile tngok gegmba nii ..
    tanpa ckgu2 ..
    takkan lahir doktor , ir , pensyarah , perdana menteri , etc ..
    cleaner juge tak terkecuali dan yg seangkatan dengannye ..

    pape pun , THANKS ckgu :)

  1. ufAz said...:

    mine!!ak stuju!huda:stuju gk!!hoho