...keep motivated...

Wednesday, May 11, 2011
SEBELOM KORANG BACE ENTRY INI...SILA TUKAR LAGU KAT PLAYLIST JADI LAGU STANDING IN THE EYES OF THE WORLD....

Looking back all the years all the sacrifice
If you want to be the best you've got to pay the rest
You learn it from the very start just how hard you must try
coz if you dont spread your wings then you cant fly
look at where you are today
did you ever think that you would come all this way?
(and)now you're
standing in the eyes of the world
only moments away from what can be
there's a passion in the hearts of a few
ever waiting inside to be set free
when the time comes and your spirit
takes flight and you reach into
your soul and leave it with all your might
and there's no surprise that you're
(and everyone tries when you're)
standing in the eyes of the world

many have hopes and dreams that will not come true
and all of them left behind now they will live in you
everyone wants the same just a day in the sun
but sometimes there is only room for one
never ever been so near now the chance is finally here
friends...how is all of you?
thnx gak ar kepada admin(sape ntah) yg da wat playlist kat sebelah nie...post aku nie tk der la penting pon cuma saje nk penohkan blog nie...aku salah seorang individu dalam batch nie ingin gak wat pos kat blog nie...come on everybody...forget about spm,think about your life is far more challenging dari spm yg kecik tu...aku dengar korang sume da ade hala tuju sendiri,ade yg UM ade yg UIA dan sape dapat UiTM puncak alam pon ade gak...tk lupa rakan2 yg dapat di sarawak(UNIMAS) hehe..
cume korang pegang la kat kate2 nie

bukan dimane korang belajar tp sekuat mane korang belajar untuk berjaya

korang,,aku dari hati yg tulus ikhlas nak ucapkan 

ALL THE BEST 
walau kat mne pon  korang belajar sebab ilmu Allah tk terhad di dunia ni

sebab kite pon sendiri tk tau yg kite boleh lalui semua yg kite lalui sampai lah ke titik yg sekarang ni..
so gud luck korang semua dari ADMINISTRATOR blog ini...

8 comments:

  1. . said...:

    aku first comment!!!

  1. ayuni said...:

    hmmm..sayunya...

  1. Anonymous said...:

    ohhh.. ;(

  1. hass_all said...:

    tul 2...
    Hdup msti d truskn..
    X smestinya kegagalan bermksud pengakhiran..
    Tapi permulaan tuk suatu kejayaan...~.^

  1. huhu..rse nak nanges bce!!
    syg gle kat korg.thx 4 da spiriy :DD
    hope doa menjadi teman kte sume.
    thanks kpd writer :)

  1. UiTM KUALA PILAH jgn dilupakan,,,wakakak

  1. ufAz said...:

    walau ke maan pn kita pergi n hala tju kta,pastikan niat kta sentiasa ikhlas dan untuk mencari keberkatanNya!gonna miss u guys..huhuhu